gifie logo 01

Custom - Egyedi fejlesztések

#customdevelopment #photo #video #gif #event #activation

Már a kezdetektől imádjuk az egyedi projekteket. Szinte bármilyen egyedi igényre tudunk megoldást kínálni, és az utóbbi pár évben számos ilyen projekten volt szerencsénk dolgozni. Minden ilyen típusú megkeresésre nyitottak vagyunk.

Samsung Night Lookbook

Korábbi projektek

AMIKET MI FEJLESZTETTÜNK

Samsung x JCDecaux

A Samsung és a JCDecaux együttműködésére valósítottunk meg egy fotós aktivitást ahol a legújabb Samsung Galaxy eszköz lett beépítve egy budapesti buszmegállóba. A képek a készülékkel készültek, így be tudtuk mutatni az éjszakai fotózás funkcióit. Hostessünk egy Samsung tablet segítségével fotózott a készülékkel amit automatikusan brandingeltünk és a buszmegállóba épített nyomtató segítségével azonnal megkaptak a lelkes járókelők.

Samsung Night Lookbook
Samsung Lookbook

IKEA

A budaörsi IKEA keresett meg minket, hogy az egyik szobájukat dobjuk fel egy interaktív aktivitással. Egy 4 kamerából álló Multicam installációt telepítettünk amit az IKEA-ba látogatók önjáró módon tudnak használni. A 4 fényképező a visszaszámlálás után automatikusan exponál és az elkészült tartalmat email formájában azonnal megkapják a látogatók.

További aktivitásaink

Glambot web

GLAMBOT

Custom Development

CUSTOM DEVELOPMENT

Infinity Spinner

Infinity spinner