gifie logo 01

Mosaic Photo Wall

#gifiemosaic #mosaicphoto #mosaic

Alkossatok együtt maradandót egy közös fotó-mozaik fallal. Az egyedi hashtaggel Instagramra feltöltött képeket automatikusan matricára nyomtatjuk, a teljes grafika egy részletével. A matricákat a táblán kijelölt helyükre ragasztva egy teljes képet alkotnak. Ez lehet egy nagyobb fotó, vagy akár egy logó is. Instagram üzenetben küldött képeket is fel tudunk dolgozni, ha valakinek nem publikus a fiókja, illetve helyszínen készített fotókkal is működik, így nem szükséges hogy a felhasználó rendelkezzen Instagram fiókkal.

Adidas 2

Főbb jellemzők

Amit érdemes tudni

Helyigény

A Mosaic Photo Wall üzemeltetéséhez csak egy asztalra van szükségünk, illetve a falra amire a matricák kerülnek így a választott fal méretétől függ a helyigény.

Telepítési Idő

Általában 1-1,5 órával szoktunk számolni, így kényelmesen telepíthető az eszköz, és van idő az esetleges változtatásokra.

Hova ajánljuk?

Promóciókra, fesztiválokra, koncertekre, nagyobb szabású eseményekre, és vállalati partikra.

Így néz ki

Mindenhol jól mutat

Testreszabás

Ezek közül tudtok választani

Converse

Mosaic Photo Wall Extrák

Iránymutató, hogy miben lehet gondolkodni.
  • DIGITÁLIS BRANDING

    Egyedi logó vagy fotó rakható ki a mini fotókból. Igény esetén tudjuk változtatni a fotók áttetszőségét annak érdekében, hogy a logó vagy a fotók legyenek láthatóbbak.

  • ESZKÖZ BRANDING

    Tudunk biztosítani brandingelhető asztalt amin a saját logód vagy arculati elemeid is meg tudnak jelenni.

  • HÁTTÉR

    A hátfal ebben az esetben a matricák sablonjaként szolgál. Ezt tudjuk úgy gyártani, hogy a teljes felülete mozaik legyen, de megoldható az is, hogy csak egy bizonyos részét fedje mozaik, a többi felületen pedig egyedi grafika helyezhető el.

További aktivitásaink

Glambot web

GLAMBOT

Custom Development

CUSTOM DEVELOPMENT

Infinity Spinner

Infinity spinner