gifie logo 01

MR (Mixed Reality)

#mixedreality #thenewVR #VR

A VR élmény a múlté! A Mixed reality (MR) egy olyan technológiai megközelítés, amely lehetővé teszi a virtuális és a valóságos világ egyidejű integrálását és megjelenítését. A MR általában kiterjesztett valóság (AR) és virtuális valóság (VR) technológiákat egyesít, hogy létrehozza az úgynevezett "kiterjesztett valóságot" (XR). Az AR és MR között az a különbség, hogy az AR általában egy képernyőn vagy egy mobiltelefonon keresztül jeleníti meg a virtuális tartalmat a valóságos környezetben, míg az MR egy olyan technológia, amely valós idejűen, a valóságos környezetbe helyezi a virtuális objektumokat, és lehetővé teszi az interakciót a virtuális tartalom és a valóság között. MR aktivitásunkkal minden vendégét el tudja kápráztatni legyen szó interaktív fénycsóvák generálásáról vagy akár a Harry Potter filmekből jól ismert varázspálca csata.
Külső nézelődök pedig egy tablet segítségével valós időben látják azt amit a játékosok is látnak, így számukra is fantasztikus élményt nyújt.

Főbb jellemzők

Amit érdemes tudni

Helyigény

Minimum 2x2m

Telepítési Idő

Általában 1 órával szoktunk számolni, így kényelmesen telepíthető az eszköz, és van idő az esetleges változtatásokra.

Hova ajánljuk?

Promóciókra, fesztiválokra, koncertekre, nagyobb szabású eseményekre, és vállalati partikra, konferenciákra, csapatépítőkre.

Így néz ki

Mindenhol jól mutat

Testreszabás

Ezek közül tudtok választani

Mixed Reality Extrák

Iránymutató, hogy miben lehet gondolkodni.
  • EGYEDI MEGOLDÁSOK

    Nagyobb projektek esetén egyedi Mixed Reality megoldásokat is tudunk fejleszteni.

További aktivitásaink

Glambot web

GLAMBOT

Custom Development

CUSTOM DEVELOPMENT

Infinity Spinner

Infinity spinner