gifie logo 01

SketchBot

#Sketch #photo #caricature #robot

A SketchBot egy forradalmian új technológia, amely a mesterséges intelligencia legújabb megoldását használja. A vendégekről fotó alapján azonnal készül egy skicc amit robotunk pár másodperc alatt papírra vett, és már viheti is magával a kis emléket a felhasználó. A márkaépítési lehetőségek és a megosztási lehetőségek egyedülálló élménnyé teszik rendezvényét. Tökéletes kiállításokhoz, konferenciákhoz, céges rendezvényekhez, értékesítési találkozókhoz, bulikhoz és még sok máshoz!

Főbb jellemzők

Amit érdemes tudni

Helyigény

A SketchBot akár egy asztalon is könnyedén elfér, így a legkevesebb hellyel rendelkező eseményeken is elfér. Igény esetén brandingelt posztamenst is tudunk biztosítani hozzá.

Telepítési Idő

Általában 1-1,5 órával szoktunk számolni, így kényelmesen telepíthető az eszköz, és van idő az esetleges változtatásokra.

Hova ajánljuk?

Promóciókra, fesztiválokra, koncertekre, nagyobb szabású eseményekre, és vállalati partikra.

Így néz ki

Mindenhol jól mutat

Testreszabás

Ezek közül tudtok választani

15 min

Glambot Extrák

Iránymutató, hogy miben lehet gondolkodni.
  • DIGITÁLIS BRANDING

    Egyedi logó vagy arculati elemeket tudunk megjeleníteni, vagy akár egyedileg nyomtatott médiára tudnak készülni a skiccek.

  • HÁTTÉR

    Nincs szükség semmilyen háttérre a szoftverünk mesterséges intelligencia alapú, így tökéletesen alakítja át a fotót skiccé.

  • EGYEDI EMAIL

    A digitálisan kiküldött email sablon testreszabásával egyedi üzenet vagy marketing anyag küldhető ki.

További aktivitásaink

Glambot web

GLAMBOT

Custom Development

CUSTOM DEVELOPMENT

Infinity Spinner

Infinity spinner